Professionele kinderopvang in een huiselijke sfeer voor kinderen van 0 tot 12 jaar oud.

 

Ik ben Susanne Beurze.

Ik woon samen met mijn partner Ian en mijn twee kinderen, Lisa (2005) en Shane (2014), in een ruime eengezinswoning met tuin in de wijk Nieuw-Waldeck, stadsdeel Loosduinen. Ik heb een opleiding gevolgd en afgerond in de zorgsector. Na mijn opleiding ben ik jaren werkzaam geweest in de zorg, waar ik met verschillende doelgroepen heb gewerkt. Ik heb onder andere met volwassenen, jongvolwassenen en kinderen met een verstandelijke en lichamelijke beperking gewerkt. Naast mijn werk in de zorg pas ik in mijn vrije tijd regelmatig op mijn neefjes, nichtjes en kinderen van vrienden/buren. Ik ben er na verloop van tijd achter gekomen dat hier toch eigenlijk wel mijn hart ligt.

Ik ben in het bezit van : 

·       Diploma helpende welzijn 

·       Certificaat EHBO aan kinderen 

·       krijg continue bijscholing van het gastouderbureau 

·       De opvang locatie is door de GGD goedgekeurd 

·       LRKP nummer (landelijk register kinderopvang)

Hierdoor kan ik werken als erkend en geregistreerd gastouder en sta ik ingeschreven bij een geregistreerd gastouderbureau. 
Ieder kind is uniek en ontwikkeld zich op zijn eigen manier en tempo. Voor mij als gastouder is het belangrijk dat het kind zich veilig voelt, plezier heeft en zich vrij en op zijn eigen manier kan ontwikkelen. Dit alles in een omgeving waar rust, flexibiliteit en positieve aandacht voorop staat. Ik werk middels mijn eigen pedagogisch werkplan, zodoende ben ik mij bewust van de wijze waarop ik met de gastkinderen omga. Ik weet op deze manier wat ik de kinderen aanbied, waarom ik dat doe en of de aanpak en activiteiten die ik aanbied nog wel passend zijn bij de behoefte en de ontwikkeling van het kind. In mijn pedagogisch werkplan beschrijf ik wat de dagelijkse gang van zaken is en hoe ik de pedagogische opvoedingsdoelen vorm geef.